showcase

26 maart ledenvergadering, gaat niet door!

Programma 2020

KONINGSDAG 27 april 2020 te BERGEN GEANNULEERD

Het coronavirus raakt meer dan onze gezondheid, bewegingsvrijheid, sociale contacten, zorgsysteem maar ook prachtige evenementen als de onze.

De overheid heeft besloten om geen samenkomsten te organiseren tot 01/06.

Hierdoor kan ons prachtige Koningsfeest in Bergen, geheel begrijpelijk, geen doorgang vinden.

Maanden van voorbereiding door vele vrijwilligers en bestuursleden gingen hieraan vooraf, het is niet anders.

Wij hopen dat ondanks dit af bericht wij u volgend jaar weer mogen ontvangen in ons dorp!

De Oranje vereniging Bergen probeert de gehele organisatie en programmering van 2020, inclusief uw bijdrage, in 2021 uit te voeren.

Het niet doorlaten gaan van ons feest draagt bij aan het minder snel verspreiden van het coronavirus, dat is belangrijk en van levensbelang.

Voor nu moeten wij oog hebben voor elkaar en zorgen dat wij met elkaar deze periode goed doorkomen.

Hopelijk tot volgend jaar en blijf gezond!

Namens het bestuur van de Oranje Vereniging Bergen