showcase

Algemene ledenvergadering dinsdag 21 maart 2017

U bent van harte uitgenodigd voor de ledenvergadering van de oranjevereniging op dinsdag 21 maart om 20.00 uur. Locatie:De Lamoraal (boven) Oude Prinsweg 7 in Bergen

Algemene ledenvergadering dinsdag 21 maart om 20.00 uur in De Lamoraal

Vrijwilligers gezocht voor Koningsdag 27 april

Het bestuur van de Oranjevereniging is druk bezig met de organisatie van deze Koningsdag! Ook dit jaar kunnen wij uw hulp goed gebruiken. In de ochtend worden de kinderspelletjes voor alle basisschool leerlingen van Bergen gehouden. Hiervoor hebben wij veel vrijwilligers nodig. Komt u ons helpen? Wij vragen u dan om 09:00 uur aanwezig te zijn in de Stationsstraat. Om 13:00 uur is het afgelopen en heeft u nog alle mogelijkheden om zelf te genieten van een mooie Koningsdag. Aanmelden kan bij Ettie Schuiteboer, 06-53619351 Alvast dank!!

Jubileum Magazine

Op 11 april 2012 rolde het jubileum magazine bij de meeste Bergenaren op de mat. Een prachtig document met oude foto's en verhalen over Koninginnedag in Bergen vanaf 1937 tot heden.

Heeft u dit gemist, of wilt u dit prachtige naslagwerk nog eens inkijken?

Klik op de link hieronder om dit document te kunnen inzien! http://issuu.com/fjh6/docs/oranje_magazine_def_lrdef?mode=window&viewMode=singlePage